My WebLink
|
Help
|
About
|
Sign Out
Home
Browse
Search
5868 AMENDING CITY CODE CHAPTER 50 - AMBULANCES AND INVALID COACHES
COD
>
City Clerk
>
ORDINANCES
>
1973
>
5868 AMENDING CITY CODE CHAPTER 50 - AMBULANCES AND INVALID COACHES
Metadata
Thumbnails
Annotations
Entry Properties
Last modified
10/17/2016 3:08:20 PM
Creation date
10/17/2016 3:08:19 PM
Metadata
Fields
Template:
Resolution/Ordinance
Res Ord Num
5868
Res Ord Title
AMENDING CITY CODE CHAPTER 50 - AMBULANCES AND INVALID COACHES
Approved Date
9/4/1973
There are no annotations on this page.
Document management portal powered by Laserfiche WebLink 9 © 1998-2015
Laserfiche.
All rights reserved.
/
16
PDF
Print
Pages to print
Enter page numbers and/or page ranges separated by commas. For example, 1,3,5-12.
After downloading, print the document using a PDF reader (e.g. Adobe Reader).
View images
View plain text
. • I? r <br /> �7� <br /> 11. Each ambulance w�ile in use in the City as an ambulance shall <br /> be operated with a driver and an attendant each of them qualified as pro- <br /> vided in this Chapter, except that an ambulance service may provide such <br /> ambulance with one unqualified either driver or attendant during a <br /> period not to exceed ninety days during arhich period said unqualified <br /> person is actively e�gaged in acquiring experience and education and is <br /> seeking to qualify under said provisions. <br /> 12. A qualified ambulanae attendant or driver shalla <br /> a. Be of reputable character and sound physical condition; <br /> b. Be free of addiction to intoxicating liquor or drug�; , <br /> c. Read, write and �peak the English language; <br /> d. Be certified as having successfully completed the standard <br /> and advanced First Aid (burses of Instruction of the American Red Cross <br /> or courses which are in the judgment of the City Manager equivalent <br /> theYeto; <br /> e. Have a valid current driver's license issued by the State of <br />, Illinois. <br /> 13. Each licensed ambulance service shall provide at least one <br /> person on duty at all times a�ho has been trained, examined and regist�red <br /> or certified as an fimergency Medical Technician or an Emergency MedicaT <br /> Technician-Ambulance, or such a recognized level of training, competence <br /> and certification or Yegistration �ich in the judg�nt of the City <br /> Manager is equivalent thereto. <br /> 14. After JanuaYy 1, 1976, each ambulance while being operated <br /> as an ambulance in the City shall be attended by at least one person <br /> having the qualifications set out in Section 13 of this Chapter, in addi- <br /> tion those set out in Section 12 thereof. <br /> 15. Each ambulance service licensed by the City shall be operated <br /> continuously at all hours of every day and shall be constituted so as to <br />
The URL can be used to link to this page
Your browser does not support the video tag.